Найсвіжіші новини

нашого дитсадка

Тиждень толерантності

Міжнародний день толерантності, проголошений 16 листопада 1995 року державами – членами ЮНЕСКО, вкотре нагадує усім нам про те, що насильство, тероризм, етнічне та релігійне переслідування – це явища, яким не має бути місця у житті людей.    

Впродовж Тижня робота практичного психолога та педагогів ЗДО№3 «Ведмежатко» була спрямована на формування в учасників освітнього процесу принципів терпимості, доброзичливості, взаємної поваги, почуття доброти, чуйності, милосердя, гуманності та мирного співіснування. Особливу увагу приділено формуванню толерантного ставлення до дітей з особливими освітніми потребами.

Тиждень толерантності – це не просто формальна подія для підвищення загальної обізнаності, а дієвий інструмент, що сприяє створенню здорової психологічної атмосфери у садочку та запобігає насильству.

Дуже важливо щоб малята зрозуміли, що людям треба жити мирно, поважати тих, хто поряд, бути терпимими до оточуючих, безкорисно робити добро і дарувати його людям. IMG_20211117_155555.jpgP11126-113154.jpgP11125-120747.jpg

Пошук мобільний